tiistai 4. kesäkuuta 2013

Toinen päivä, Neean bloggaus

Tänään on toinen päivä tällä leirillä! Me aloimme tänään suunnittelemaan näytelmää jonka esitämme viikon loppu puolella.Se on todella kivaa! Meidät leiriläiset on jaettu kahteen eri ryhmään, koska meitä oli niin paljon. Teimme eilenkin sellaista rentoutusta, joka oli ihanaa! Siinä ensin mennään makaamaan selälleen ja sitten pikkuhiljaa rentoutetaan omat varpaat, sääret sitten polvet jne. Kun on rentouttanut kaikki osat, laitetaan musiikki päälle. Pistetään silmät kiinni ja kuunnellaan minne musiiikki vie. Musiikki saisi olla mielummin hieman pitempi kuin lyhempi. Se on vain ihana rentoutua ja antaa musiikin viedä!
Kun teimme tätä salissa, musiikki vei minut savannille. Näin savannilla leijonia ja seeproja! Se oli mahtavaa. Pidän näistä leikeistä, ne ovat mukavia! Jeee! Odotan innolla jo lisää harjoituksia, mutta on kivaa kun täällä on välillä omaa aikaa myös!;-) Ja ohjaajat ovat mahtavia! Kiitos kun luit!

4 kommenttia:

  1. Olipa taas kivan kuuloista ohjelmaa! Rentoutuminen onkin niin tärkeää, ja hienoa on opetella keskittymään musiikin ja mielikuvituksen maailmaan ( sitä mielikuvitusta Neealla kyllä riittää :-) T. äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, äiti ja tiedän että minulla on aika vilkas mielikuvitus;-)

      Poista
  2. Täällä kirjoittelee Neean pikkusisko. kuullosti minustakin tosi kivalta, ja tulen varmasti itse ihan heti kun pääsen sinne! terveisiä oikein paljon myös ohjaajille, sekä koko porukalle!!!!!!!! haluaisin kirjotella niin paljon kivaa, mutta olen ollut tänään tosi liikkunnallisella leirillä, että alan pia jo väsyä ja lopetella. t. pikku siskosi essiläkäinen

    VastaaPoista
  3. Leiri vaikuttaa kaikin puolin todella mukavalta. Intoakin tekemiseen tuntuu riittävän :) Hyvää jatkoa leiriläisille. Mukavaa päästä näkemään esityksenne.
    Mikko

    VastaaPoista